Ključ

Ključ - Wisława Szymborska | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Wisława Szymborska
DIMENZIJA
7,77 MB
IME DATOTEKE
Ključ.pdf
ISBN
1750608525014

OPIS

Poljska pesnica in esejistka, Nobelova nagrajenka za leto 1996 Wisława Szymborska (1923– 2012) je k sodobni poljski poeziji najpomembneje prispevala z oživljanjem refleksivne, miselne poezije. Njene na videz lahkotne, s skepso, ironijo in humorjem prežete pesmi zastavljajo temeljna vprašanja o življenju in svetu in jih vedno znova osvetljujejo z nepričakovanih, pogosto neantropomorfnih zornih kotov. Njene pesmi so prevedene v vse evropske jezike, arabščino, hebrejščino, kitajščino in japonščino. V slovenščini sta doslej izšla izbor Semenj čudežev (1997) in zbirka Trenutek (2005), pričujoči izbor pa zajema iz vseh pesničinih zbirk.

The name of the town and the municipality translates to "Key" in English . O pojavu TzL. Kdo so žrtve; Kako jim lahko pomagam; Pomembne povezave.

Certifikat Zeleni ključ je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji. Ta prestižni okoljski znak pomeni zavezanost podjetij, da v certificiranih obratih spoštujejo stroge kriterije, ki jih ... Če ključ izdelka kupite v spletu in ta ne deluje ali preneha delovati, glejte Moj ključ za Officeov izdelek ne deluje.

POVEZANE KNJIGE