Ena za začetek

Ena za začetek - Alenka Menard | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Alenka Menard
Ena za začetek.pdf

Srčna bralka je psevdonim, pod katerim je Alenka Menard aprila 2012 začela pisati svoja dva bloga. Prvega na www.siol.net, kjer piše večinoma o knjigah, in drugega na www.duhovnost.eu, kjer piše o duhovnih knjigah, z bralci pa deli tudi svoje misli. Oba sta bila zelo lepo sprejeta, saj je v le nekaj mesecih pisanja pridobila več kot 7.100 različnih bralcev. Odprla je tudi svoj FB profil ter pripravila svojo spletno stran www.srcnabralka.si, na kateri so objavljeni tudi vsi njeni dosedanji zapisi.Počasi se je začela rojevati ideja o knjigi, zbirki najboljših objavljenih in osemnajstih še neobjavljenih blogov, ki je sedaj tu pred vami.

stoletju v Siriji.V arabščino je bilo prevedeno okoli leta 800, ko so mu dodali še zgodbe o Harunu al Rašidu.V Egiptu se je pojavilo ok. leta 1200, dopolnjeno s potepuškimi zgodbami.

Ob doslednem upoštevanju pravil tako leposlovnega kot znanstveno-tehničnega prevajanja sta Alhadyjeva s tem prevodom opravila za slovensko kulturo neprecenljivo delo. "Ta tekma je ena priložnost za vse in prepričana sem, da bo vsaka pokazala največ, kar zmore. Jaz bom skušala odmisliti, kaj se je dogajalo dve leti nazaj, štiri leta nazaj, včeraj ali 14 dni nazaj. Še naprej velja, da mora biti pri ponujanju storitev in blaga v zaprtih prostorih 30 kvadratnih metrov na posamezno stranko ali pa ena stranka na ves prostor, če je prostor manjši od 30 kvadratnih metrov.