Ena za začetek

Ena za začetek - Alenka Menard | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alenka Menard
DIMENZIJA
12,6 MB
IME DATOTEKE
Ena za začetek.pdf
ISBN
2162310309331

OPIS

Srčna bralka je psevdonim, pod katerim je Alenka Menard aprila 2012 začela pisati svoja dva bloga. Prvega na www.siol.net, kjer piše večinoma o knjigah, in drugega na www.duhovnost.eu, kjer piše o duhovnih knjigah, z bralci pa deli tudi svoje misli. Oba sta bila zelo lepo sprejeta, saj je v le nekaj mesecih pisanja pridobila več kot 7.100 različnih bralcev. Odprla je tudi svoj FB profil ter pripravila svojo spletno stran www.srcnabralka.si, na kateri so objavljeni tudi vsi njeni dosedanji zapisi.Počasi se je začela rojevati ideja o knjigi, zbirki najboljših objavljenih in osemnajstih še neobjavljenih blogov, ki je sedaj tu pred vami.

Dokončna menjava generacije v Novi Sloveniji. Začetek konca politične poti Mira Cerarja in dokončnega obračuna znotraj Levice. Česnov čaj za več energije.

V prvem delu je govor o knjigah, v drugem o duhovnosti, v tretjem pa so razmišljanja avtorice na 2.370.386 izdelkov 435 trgovin 7.439 znamk Še ena ničla za naše smukače . Dominik Paris je zmagovalec smuka v Garmischu.

POVEZANE KNJIGE