Dinozavri

Dinozavri Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,35 MB
IME DATOTEKE
Dinozavri.pdf
ISBN
1710527122032

OPIS

Ustvari risbe dinozavrov in pobarvaj fantastične prazgodovinske prizore.Loti se ustvarjalnih izzivov - dopolni sestavljanko iz nalepk in določi, kateremu dinozavru pripada fosil.Pobegni pred smrtonosnimi plenilci, reši dinozavrova jajca in se preizkusi še v drugih vznemerljivih igrah.Reši kvize, da preveriš, koliko veš o dobi dinozavrov.Posamezne strani okrasi še z nalepkami, da bo knjiga zares oživela!Ko boš rešil zabavne naloge in prebral vse neverjetne zanimivosti, bo tvoje znanje o prazgodovinskem svetu še bogatejše.

Jaz sem jih zbrala, ti pa jih ... Smrtonosni dinozavri . V desetih delih serije spoznamo številne izjemne vrste dinozavrov.

Preteklost prihaja spet nazaj, in to v smislu pobarvank. Kateri je vaš najljubši dinozavrček, da ga pobarvate? (Visited 15.696 times, 1 visits today) About Barvica.

POVEZANE KNJIGE