Brez panike, Anika!

Brez panike, Anika! - Juliet Clare Bell | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Juliet Clare Bell
DIMENZIJA
4,75 MB
IME DATOTEKE
Brez panike, Anika!.pdf
ISBN
8241272800868

OPIS

Mama, oče in njen brat jo poskušajo naučiti, kako ostati mirna v takšnih primerih. Potem pa se zgodi nekaj, pri čemer vse ostale zgrabi panika. Uganite, kaj se zgodi.

Napadi panike lahko trajajo od nekaj minut do ... Priročnik Brez panike ki je namenjen vsem, ki so se naveličali skrivanja pred lastnim strahom in se odločili, da se končno soočijo z njim na štiri oči. Dovolj je bilo igranja žrtve in skrivanja pred življenjem.

Sedaj je čas, da pokažete, kdo je gospodar vaših misli, in čas je, da zaživite, tako kot si zaslužite. September 2014 BELL, Juliet Clare: Brez panike, Anika! ml - Mladina / C-S - Cicibani-Slikanice zaboji Ana je deklica, ki jo vsak majhen problem prestraši. Mama, ati in njen starejši brat jo tolažijo in ji svetujejo, kako premagati paniko in se Brez Panike.

POVEZANE KNJIGE