Bober Bor

Bober Bor - Andrej Rozman Roza | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Rozman Roza
DIMENZIJA
6,25 MB
IME DATOTEKE
Bober Bor.pdf
ISBN
7793529404154

OPIS

Bober Bor se v živalskem vrtu počuti zdolgočasenega in utesnjenega, zato izkoristi prvo priložnost in pobegne. A življenje na svobodi prinaša številne nevarnosti in tudi Bor mora prestati marsikatero preizkušnjo, da bi se stvari srečno iztekle. Veličastna pustolovščina, ki med drugim spregovori tudi o moči umetnosti.Andrej Rozman Roza (1955) je eden najizvirnejših in najbolj vsestranskih sodobnih ustvarjalcev za odrasle in otroke na Slovenskem. Dolga leta je sodeloval v alternativnem Gledališču Ana Monro, leta 2003 pa je ustanovil Rozinteater, v katerem izvaja svoja dela. Za pesniški knjigi Črvive pesmi (1998) in Uganke 100 1 (2008) je prejel Levstikovo nagrado, leta 2010 pa tudi nagrado Prešernovega sklada.Zvonko Čoh (1956) sodi že vrsto let med najbolj priljubljene slovenske ilustratorje. Ilustriral je vrsto slikanic, kot so Enci benci na kamenci, tri slikanice o Kekcu, slovenski ljudski pravljici Hudičeva volna in Od lintverna ter Mali rimski cirkus in Urška Andreja Rozmana Roze, za katero je leta 2011 prejel nagrado Kristine Brenkove. Z Rozo sta nazadnje sodelovala pri zgodbah o Čoflih.

Šolsko 2017 - gostje. Tekmuj Prijavi se kot učitelj Bober Bor nagrajuje Bobrov bonton in kviz o lepem vedenju Arhiv Bobrovih dnevnikov Mlade oči.

Na izdelek (oz. fotografijo ali fotokopijo izdelka) pripišite ime in starost avtorja ter ime, priimek, telefon ali e-naslov osebe za stike. Play Bob the Robber 3 on Kizi! Bob returns for a new chapter in his life of crime.

POVEZANE KNJIGE