Andraž, všeč si mi

Andraž, všeč si mi - Chrissie Keighery | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chrissie Keighery
DIMENZIJA
12,25 MB
IME DATOTEKE
Andraž, všeč si mi.pdf
ISBN
4240997836202

OPIS

Eva živi čudno dvojno življenje. V šoli jo imajo vsi radi, ima imenitne prijateljice, starši pa komaj opazijo, da obstaja – razen kadar njene šolske ocene niso najboljše.Ko se Eva zaljubi v Andraža, si od vsega najbolj želi, da bi postal njen fant. Andraž ni le najbolj lušten fant na šoli, ampak so tudi njegovi starši ljubeči in razumevajoči. Zato bi Eva najraje vsako sekundo preživela z Andražem, čeprav zato pušča ob strani prijateljice, šolo in se staršem večkrat kaj zlaže.Kako pa čuti Andraž? In kako naj ravna Eva, če hoče obdržati prijateljice, dobre ocene in se končno celo razumeti s svojimi starši?

E-mobilnost še nikoli ni bila tako dostopna Treba je priznati, da je marsikdo, ki si je želel vstopiti v novo ero mobilnosti, imel nad glavo ... Andraž Hribar - Še vedno si mi všeč. Izvajalec besedila pesmi je Andraž Hribar, jezik: Slovenščina.

Všeč mi je bilo skakanje v vodo. Benjamin Bals, Brina Kerneža .

POVEZANE KNJIGE