Zločinska zabava

Zločinska zabava - Agatha Christie | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agatha Christie
DIMENZIJA
4,59 MB
IME DATOTEKE
Zločinska zabava.pdf
ISBN
7561786891437

OPIS

Sir George in lady Stubbs, premožna gostitelja vaškega sejma, si za popestritev dogodka zamislita, da bi organizirala namišljen umor. Za pomoč pri »scenariju« zaprosita pisateljico kriminalnih romanov Ariadne Oliver, ki privoli, da bo organizirala »lov na morilca«. Ariadne pa v zadnjem trenutku pokliče na pomoč Hercula Poirota, da bi vseeno raziskal okoliščine »umora pred umorom«, saj se ji zdi, da se ta igra ne bo dobro končala.

O belgijskem detektivu je med letoma 1920 in 1975 napisala 33 romanov in 51 kratkih zgodb. Zločinska zabava (Dead Man's Folly) Agatha Christie. Sir George in lady Stubbs, premožna gostitelja vaškega sejma, si za popestritev dogodka zamislita, da bi organizirala namišljen umor.

S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke! Agatha Christie ExYu posted on Instagram: "Dead man's folly Zločinska zabava Mladinska knjiga, Ljubljana, Slovenija 2012.

POVEZANE KNJIGE