Zakaj in zato

Zakaj in zato - Patrick Ness | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrick Ness
DIMENZIJA
8,35 MB
IME DATOTEKE
Zakaj in zato.pdf
ISBN
7631936814643

OPIS

2. knjiga iz trilogije Hrup in kaos Todd beži pred neusmiljeno vojsko z ranjeno Violo v naročju. Zakoraka naravnost v roke svojega največjega sovražnika – župana Prentissa, ki si je podredil obljubljeno mesto rešitve. Prentiss ga loči od Viole in zapre. Todd je na milost in nemilost prepuščen samovolji oblastnega župana, ki ga prisili v sodelovanje pri svojem umazanem načrtu. Toda kaj se dogaja zunaj mesta, ki se mu zdaj reče Novi Prentisstown? In kje je Viola? Je sploh še živa? Kaj hoče organizacija Zakaj? In kdo so skrivnostni Zato?

jun 2012. Patrick Ness ( 1) ISBN/EAN:P_9789610119326.

In ker je pred nami še kar lep košček dni, ki obljubljajo brezskrbnost, je zdaj idealen trenutek za načrtovanje daljšega ali krajšega pobega s prijateljicami. Kaj pa, če bi tokrat pustila ob strani vse destinacije, na katere ne prideš drugače kot z letalom ... Zakaj? Predvsem zato, ker je to pomembno za kasneje, za fazo odvajanja.

POVEZANE KNJIGE