Vstani Slovenija

Vstani Slovenija - Milan Gregorič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Milan Gregorič
Vstani Slovenija.pdf

Udeleženci so se nato ob glasnem vzklikanju "Luke ne damo ... Članki z oznako Vstala Primorska- Vstani Slovenija. prvi mesec samo 1 eur edina reŠitev je, slovenija vstani, da se bomo na novo zmenili, vse tisto kar se nismo leta 1991.

Fronto tvori več enako mislečih organizacij in iniciativ Primorske ter širše regije. Sprožilec ustanovitve fronte je napovedana menjava nadzornikov v Luki Koper, ki nedvomno vodi v prodajo podjetja. Civilna fronta Vstala Primorska - vstani Slovenija je pred četrtkovo izredno skupščino Luke Koper, na kateri bodo odločali o nezaupnici uprave pod vodstvom Dragomirja Matića, obsodila namere vlade in SDH.