Vedenje potrošnikov in tržnikov

Vedenje potrošnikov in tržnikov - Stane Možina, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Stane Možina, ... [et al.]
Vedenje potrošnikov in tržnikov.pdf
2007943106487

Aktualen priročnik za študij podjetništva in potrošništva z najboljšimi primeri iz praksePoznavanje tržnih odnosov jevir uspešnosti trženja vsakega podjetja, še posebej v današnjem času iskanja ustreznih poti iz krize.Knjiga obravnava vse pomembnejše dejavnike in študijskeizsledke z domačega in mednarodnega dogajanja na področju vedenja potrošnikov in trženja. Prinaša primere najboljših praks s poudarkom na slovenskih. Primeri so podprti s slikovnim gradivom. Poseben poudarek daje spletnemu trženju, ki se čedalje bolj uveljavlja. Ukvarja se s pojavi neetičnega vedenja v trženju in varstva pred zavajanjem potrošnikov. Prinaša najnovejšo referenčno literaturo vključno z aktualno zakonodajo.Bogato slikovno gradivo.Namenjena je menedžerjem, potrošnikom, tržnemu osebju, podjetnikom, raziskovalcem in študentom, skratka vsem, ki se pri delu ali študiju srečujejo s trženjem na vseh nivojih in v vseh oblikah.

zdravilne rastline 26 . zdravje 17 ... Zveza potrošnikov Slovenije zps.si Spletna stran Zveze potrošnikov Slovenije je zaznala, da uporabljate star brskalnik s katerim ogled strani ni možen. Na nakupno vedenje potrošnikov in proces nakupnega odločanja vpliva veliko različnih dejavnikov.

versko življenje 6 . verstva glej Religije .