Varno zavetje

Varno zavetje - Nicholas Sparks | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicholas Sparks
DIMENZIJA
9,51 MB
IME DATOTEKE
Varno zavetje.pdf
ISBN
3090912257867

OPIS

Nicholas Sparks, ameriški avtor številnih uspešnih ljubezenskih romanov - po nekaterih so posneli tudi filme (Beležnica, Ljubezen v steklenici, Poslednja pesem) - nam v tej pretresljivi zgodbi o temni strani ljubezni in poroke omogoči vpogled v družinsko nasilje ter nas spomni na tisto čustvo, ki je v življenju resnično pomembno in kamor se lahko vedno zatečemo.Mlada Katie se preseli v Southport v Južni Karolini, da bi začela novo življenje. Zaposli se kot natakarica v lokalni ribji restavraciji in se trudi ostati neopazna. V takšnem majhnem obalnem mestu pa je težko dolgo ostati tujec, in čeprav se izogiba stikom z drugimi ljudmi, se previdno in počasi zbližuje z ovdovelim lastnikom trgovine Alexom in njegovima majhnima otrokoma. Toda Katie preganja temačna skrivnost. Bo ostala in tvegala, da jo najde preteklost?

julij 2020 ob 18:43 Ljubljana - MMC RTV SLO, Televizija Slovenija Kako so osamitev med epidemijo novega koronavirusa, izguba službe in strah pred prihodnostjo poglobili napetosti v družini? Večina Slovencev o svojih stiskah ni ... Varno zavetje zanj je bilo tistih nekaj let, ko je hodil v šolo in bil v družbi enakih. Večina so bili sirote brez toplega doma in zavetja v njem.

Čeprav je na tekmah včasih zelo glasno, ga to sploh ne moti, ker je povsem osredinjen na svoje delo,« pove mati. Včasih kak članek na skrivaj napiše celo med poukom, prizna.

POVEZANE KNJIGE