Ujeti v preteklost

Ujeti v preteklost - Harlan Coben | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harlan Coben
DIMENZIJA
9,46 MB
IME DATOTEKE
Ujeti v preteklost.pdf
ISBN
3452614423817

OPIS

Dan Mercer je socialni delavec, ki dela z mladoletnimi prestopniki. Njegovo življenje se zaplete, ko mu Wendy Tynes, novinarka, ki prek televizije razgalja seksualno agresivne moške in pedofile, nastavi past – in ji Dan nasede. Sedemnajstletna Haley McWaid je ponos družine, športnica, vestno in pridno dekle. Zato starši in okolica še toliko prej pomislijo na najhujše, ko je neke noči ni domov in od nje ni več nobenega glasu. Medtem ko skuša Wendy povezati Dana s Haleyjinim izginotjem, pride na površje še tretja zgodba: o peterici nekdanjih študentskih kolegov s princetonske univerze – med njimi je tudi Dan –, ki so bili v zadnjem letu vsi razen enega žrtve različnih škandalov.Naključje ali nepojasnjena skrivnost?Harlan Coben je izjemno uspešen ameriški avtor kriminalnih romanov. Edini do zdaj je prejel vse tri najuglednejše nagrade za žanrsko pisanje (Edgar, Anthony in Shamus). Njegova dela so natisnjena v 50 milijonih izvodov in objavljena v 41 jezikih.

Zgodba se tokrat ne odvija v iranski, temveč v francoski prestolnici. Iranec Ahmad (Ali Mosaffa) pripotuje iz Teherana v ... V zgodbo je poskusil ujeti svoje 40-letne izkušnje na način kronista, komentatorja, ki se ne postavlja v vlogo favoriziranja katere koli ideologije, veroizpovedi, načina življenja.

Osladno, ampak želim si nekoga v svojem življenju. Ujeti v preteklost (Caught) knjiga avtorja/ice Harlan Coben. Dobiš jo na Book Depository.

POVEZANE KNJIGE