Šest osumljencev

Šest osumljencev - Vikas Swarup | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vikas Swarup
DIMENZIJA
4,50 MB
IME DATOTEKE
Šest osumljencev.pdf
ISBN
2311987753616

OPIS

Če bodo izpolnjeni vsi zakonski razlogi, bo vseh šest osumljencev v 48 urah od odvzema prostosti privedenih k pristojnemu preiskovalnemu sodniku, sicer bodo izpuščeni na prostost,« pojasnjuje Menegalija. Od priprtih osumljencev jih je bilo vseh šest v preteklosti že obravnavanih za premoženjska kazniva dejanja, štirje so bili že pravnomočno obsojeni, eden pa je kaznivo dejanje na škodo enega od župnikov storil v času pogojnega odpusta," je še dodal kriminalist Petrič. Med drugim so zasegli 21 pištol, dva revolverja, dve plinski pištoli, šest pušk, 3292 nabojev in 19 topovskih udarov. Pridržali so 15 osumljencev in jih v petek zvečer šest, zoper katere so spisali kazensko ovadbo za kar 78 kaznivih dejanj nedovoljene proizvodnje orožja ali streliva in prometa z njima, privedli pred preiskovalnega sodnika. Cluedo (znan tudi kot Clue) - en morilec, šest osumljencev.Nekdo je umoril samotarskega milijonarja Samuela Blacka v njegovi vili.

Sredine ni. Novomeški kriminalisti so minuli teden kazensko ovadili šest osumljencev, ki so v Črnomlju grozili lastniku lokala. Zaradi napada na gosta lokala pa so enega izmed njih, 34-letnega povratnika, tudi priprli.

POVEZANE KNJIGE