Samec

Samec - Christopher Isherwood | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christopher Isherwood
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Samec.pdf
ISBN
5700786306845

OPIS

Isherwoodov absolutni vrhunec! Briljantno pričevanje, šokantno iskreno tipanje po tkanini življenja. Kontroverzen literarni izdelek, ki se je leta 2009 preselil na filmska platna (navdušila sta Colin Firth in Julianne Moore).Christopher Isherwood (1904‒1986), nekoč študent zgodovine in medicine v Cambridgeu in Londonu, leta 1929 odrine od doma in se nenaključno znajde v Berlinu (življenjski sok, ki ga tam prelije, vgnete v dva poznejša romana); popotniškemu nemiru, ki ga ponese po Evropi in delu Azije, sledi emigracija v Združene države Amerike. Naturalizirani državljan se v Kaliforniji srečuje z znamenitniki, kot so Aldous Huxley, Bertrand Russell, Ray Bradbury, Truman Capote … Nezaslišane radovednost, načitanost in karizmo vseskozi oplaja z na moč zmogljivo literarno silo. Leta 1964 objavi roman Samec (A Single Man), ki je (po mnenju mnogih) njegovo najbolj izbrušeno pripovedno delo.

V tem času smo si pridobili znanje in izkušnje s servisnimi storitvami za vse vrste osebnih in dostavnih vozil. Zagotavljamo vam hitro in strokovno obravnavo in popravilo vašega vozila.

Od Simonovega zaliva in plaže s pestro ponudbo smo oddaljeni 350 m po urejenem pločniku, ki vas ob obali vodi do centra Izole in starega mesta. Vsak apartma ima parkirno mesto v senci pergole. [email protected]; Trenutno se nahajate: Domov / Avtovleka.

POVEZANE KNJIGE