Rdeča kraljica

Rdeča kraljica - Victoria Aveyard | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Victoria Aveyard
DIMENZIJA
9,65 MB
IME DATOTEKE
Rdeča kraljica.pdf
ISBN
5628235049484

OPIS

Močna zgodba, polna zanosa, spletk in izdajstva – začetek fantazijske serije, ki je dosegla nesluten uspeh povsod po svetu. V prvencu Victorie Aveyard spremljamo zgodbo o sedemnajstletni Mare Barrow, ki se zaradi prej prikrite čarobne moči zaplete v nevarne spletke v kraljevi palači. Jo bo njena moč rešila ali pogubila?Njen svet se deli po krvi – rdečekrvni služijo srebrnokrvni eliti, ki je obdarjena z nadčloveškimi močmi. Kot rdeča žeparka se bori za preživetje v revni vasici, potem pa jo usoda pripelje na srebrni dvor. Pred kraljem, princema in vsemi plemiči odkrije, da ima tudi ona sposobnost.Kralj to želi prikriti, zato jo prisili, da igra izgubljeno srebrno princeso in jo zaroči z enim od svojih dveh sinov. Mare zelo tvega, ko se v srebrnem svetu odloči pomagati Škrlatni gardi – rdečim upornikom – čeprav njeno srce sili v različne smeri. Ena sama napaka jo bo stala življenje in v tej nevarni igri je gotovo samo izdajstvo.

29. september 2018 · [TV predlog] Je bila slavna sovjetska manekenka Regina Zbarskaya kraljica modne brvi ali agentka KGB? ... Rdeča kraljica.

Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( brez povezave, na spletu ) € 13.99 (Nakup) Skupna vsota ... Rdeča kraljica Victoria Aveyard. Napisal Marijana · 11/06/2020.

POVEZANE KNJIGE