Pridigar

Pridigar - Camilla Läckberg | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Camilla Läckberg
DIMENZIJA
9,86 MB
IME DATOTEKE
Pridigar.pdf
ISBN
6202747243716

OPIS

Nekega poletnega jutra se majhen fantič odpravi igrat viteze v Kraljevo sotesko v Fjallbacki. Igra se nenadno konča, ko zagleda mrtvo žensko.Na prizorišče pokličejo policijo in stvari se še bolj zapletejo, ko pod umorjeno žensko najdejo dve ženski okostji.Patrik Hedstorm in njegovi sodelavci s policije v Tanumshedeju so postavljeni pred težko rešljivo skrivnost. Izkaže se, da okostji pripadata ženskama, ki sta izginili leta 1979. Takrat je bil osumljen Johannes Hult, sin znanega pastorja Svobodne cerkve, ki pa je kmalu zatem storil samomor. Morda ni bil krivec on in mogoče iščejo morilca, ki je več kot dvajset let čakal na svojo priložnost ali pa gre morda za blazneža, ki so ga navdihnili prejšnji umori.Pridigar je bleščeč kriminalni roman, ki zelo spretno povezuje sedanjost in preteklost. Opis oseb je narjen z veliko psihološkega znanja, okolje Svobodne cerkve je napeto in grozljivo aktualno, inteligentne spletke pa so polne elementov presenečnja.Camilla Lackberg je avtorica psiholoških kriminalk številka ena in najbolje prodajana avtorica na Švedskem. Tu je bila izbrana celo za žensko leta 2012. Njene romane berejo v 38 jezikih v 55 državah in povsod so postali uspešnice. Skupaj je bilo prodanih že več kot 10 milijonov njenih knjig. Pravkar je izdala osmi roman v seriji Fjallbacke.

Svoje sklepe izpeljuje iz vsakdanjega življenja in izkustva. Njegove ugotovitve so stare, trajne in večno veljavne, predstavljajo osnovne zakonitosti človeškega življenja in bivanja.

14 Videl sem vsa dela, ki se opravljajo pod soncem: In glej, vse je nečimrnost in lovljenje vetra. Pridigar 4:1-16—Berite Sveto pismo na spletu ali pa si ga prenesite brezplačno. Sveto pismo - prevod novi svet so izdali Jehovove priče. Pridigar 8 Kdo je kakor moder človek? + In kdo zna razložiti stvari? + Modrost človeku razsvetljuje obraz in mu omehča obličje.

POVEZANE KNJIGE