Praskanka Modna revija

Praskanka Modna revija Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,65 MB
IME DATOTEKE
Praskanka Modna revija.pdf
ISBN
4675950350673

OPIS

Sprehodi se po modni brvi in se nauči narisati 18 različnih modnih risb, tako da slediš postopnim navodilom v prvem delu knjige. Prazne strani na koncu knjige lahko uporabiš za vajo.Nato preberi zgodbo iz sveta mode. S priloženim lesenim pisalom spraskaj obrise in ustvari živahne risbe.Na koncu razdelka z zgodbo boš opazila nekaj praznih strani. Te smo pustili zato, da boš lahko zgodbo SAMA končala. Njen konec lahko načrtuješ na straneh, namenjenih risanju, ki jih najdeš na koncu knjige. Ko boš s svojo zgodbo in risbami zadovoljna, začni ustvarjati.Knjigi je priloženo leseno pisalo, s katerim lahko ustvariš fantastične modne skice!

Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi). Povej naprej.

Join Facebook to connect with Modna Revija and others you may know. Facebook omogoča ljudem deliti stvari... Včerajšnja otroška modna revija, ki je imela, poleg modnega, tudi poučen namen, pa je bila zgolj nekakšna generalka, kajti otroci, ki obiskujejo Marjetico, enoto vrtca Sonček, bodo svoje manekensko znanje prikazali tudi na praznovanju Krajevne skupnosti Kamnik - center, ki se bo, 20.

POVEZANE KNJIGE