Poljubi žabo!

Poljubi žabo! - Brian Tracy, Christina Tracy Stein | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brian Tracy, Christina Tracy Stein
DIMENZIJA
9,78 MB
IME DATOTEKE
Poljubi žabo!.pdf
ISBN
9541885252536

OPIS

Se še spomnite super uspešnice Pojej živo žabo!?V rokah ravnokar držite njeno nadaljevanje, novo genialno poglavje s področja motivacije in osebne rasti: POLJUBI ŽABO! – 12 načinov spreminjanja negativnega v pozitivno mišljenje. Napisala sta jo oče Brian Tracy in hči Christina Tracy Stein. On slaven motivacijski govorec in avtor knjig, ona izobražena psihoterapevtka, specializirana za prebujanje in spodbujanje osebne rasti.Priročnik Poljubi žabo vsebuje številne praktične in že preizkušene strategije spreminjanja negativnega mišljenja v pozitivno. Te strategije so rezultat tako osebnih izkušenj avtorjev kot tudi njunih številnih slušateljev in bralcev po vsem svetu. Oblikovane so kot preprosta, »uporabi prijazna« navodila, ki se brez odvečnega ovinkarjenja usmerijo k izvorom negativne samopodobe in naravnanosti v svet ter jih spremenijo v izvir pozitivnega doživljanja samega sebe in sveta.

Opis artikla. Poročni čevlji iz žabjega usnja.

- 2012 Število izposoj: 151 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Takole, POLJUBI ŽABO! je tu. Jeeee! Negativo v stran in na plan pozitivo.

POVEZANE KNJIGE