Pater Elija

Pater Elija - Michael D. O'Brien | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael D. O'Brien
DIMENZIJA
6,3 MB
IME DATOTEKE
Pater Elija.pdf
ISBN
7269991416462

OPIS

Pater Elija je katoliški triler s pomenljivim podnaslovom Apokalipsa.Karmeličanski menih pater Elija, Jud, ki je preživel varšavski geto, se na papeževo prošnjo poda v kroge najbolj vplivnega človeka na svetu, da bi ga prepričal, naj reši svojo dušo ... Naravnost pustolovska misija, med katero se razkrivajo tako poglavitni vzvodi svetovnega vladanja kot tudi boji za vatikanskimi zidovi in bitke v najglobljih predelih človeške duše. Ob zaključku izredno napetega dogajanja se bralec zave, da je njegov notranji svet postal svetlejši in da je ob branju dobil odgovore na najpomembnejša vprašanja našega časa.Michael D. O\'Brien je sodobni kanadski pisatelj, esejist in slikar.Z ženo in šestimi otroki živi v Combermeru, Ontario. Poleg tega, da predava o veri in kulturi in da njegova umetniška dela krasijo številne cerkve po Severni Ameriki, ljubitelje leposlovja razveseljuje s svojimi romani, med katerimi je najbolj znana apokaliptična zbirka Children of the last days (Otroci poslednjih dni). Pater Elija: Apokalipsa je prvi in največkrat prevedeni roman v zbirki in že več let absolutni hit katoliškega leposlovja.

Join Facebook to connect with Pater Elia and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world... Pater Ilija je na Facebooku.

Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Paterom Ilijom i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje... Sv.

POVEZANE KNJIGE