Obračun

Obračun - John Grisham | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Grisham
DIMENZIJA
9,97 MB
IME DATOTEKE
Obračun.pdf
ISBN
5053003904452

OPIS

Kriminalka z umorom, sodna drama, družinska saga – Obračun je Grishamov najmočnejši, najbolj presenetljiv in najbolj napet triler doslej. Oktober 1946, Clanton v MisisipijuPete Banning je najljubši sin misisipijskega mesteca Clanton – odlikovan junak iz druge svetovne vojne, glava ugledne družine, uspešen kmet, dober oče, priljubljen sosed ter goreč vernik metodistične cerkve. Potem pa nekega hladnega oktobrskega jutra zgodaj vstane, se odpelje v mesto in zagreši šokanten zločin. Vse, kar o njem pove – šerifu, svojim odvetnikom, sodniku, poroti in svoji družini – je: »Nimam česa povedati.« Ne boji se smrti in svojo skrivnost je pripravljen odnesti s seboj v grob. John Grisham nas v svojem novem romanu popelje na neverjetno potovanje od povojnega ameriškega juga do filipinske džungle med drugo svetovno vojno, od norišnice, polne skrivnosti, do sodne dvorane v Clantonu, kjer si Petov zagovornik brezupno prizadeva, da bi ga rešil. Obračun je vrhunski roman, ki žlahtno tradicijo južnjaških gotskih pripovedi spaja z Grishamovo značilno pravniško napetostjo – ta nas v primežu drži prav na vsaki strani.

Od 800 do 10.000 evrov za posameznika . Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za obračun v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Ob 20.15 se bo v dvorani Tivoli začel obračun hokejistov SŽ Olimpije in Sij Acronija Jesenic za točke v rednem delu Alpske lige, kar bo prvi od dveh obračunov v tem delu tekmovanja. Pri obračun plače za napotene delavce v primeru posebnosti po 45.a členu ZDoh, na obrazcu REK1 - napoteni, program polni podatke v polje B20. Več o napotitvi na čezmejno opravljanje dela po 45.a členu lahko preverite na tej povezavi.

12. 2020, smo vam v NLB že pripravili in ga boste prejeli skupaj z izpiski osebnih računov v začetku marca 2021 na način, kot je dogovorjen za prejemanje/pošiljanje izpiskov: po pošti, skupaj z mesečnim izpiskom, Ceniki in podatki za obdobni obračun Izvajalci zdravstvenih storitev morajo pri obračunu storitev in izdanih materialov upoštevati dogovorjene cene, ki jih ZZZS objavi v ceniku .

POVEZANE KNJIGE