Moje odvetniško življenje

Moje odvetniško življenje - Peter Čeferin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Čeferin
DIMENZIJA
6,56 MB
IME DATOTEKE
Moje odvetniško življenje.pdf
ISBN
7133465808975

OPIS

Peter Čeferin, eden najvplivnejših slovenskih odvetnikov, je svojo pisarno odprl daljnega leta 1967. Od tedaj je zastopal in zagovarjal na tisoče klientov na skoraj vseh sodiščih nekdanje Jugoslavije in sedanje Slovenije. V teh letih je v svoji pisarni sprejel najmanj štirideset tisoč strank in spoznal njihove življenjske zgodbe: žalostne, pa tudi vesele.V knjižici Moje odvetniško življenje je avtor zbral 45 zgodb, ki jih je vsa ta leta nosil s seboj. V uvodu je o njih med drugim zapisal: »Velikokrat sem spoznal, da so dogodki v resničnem življenju pogosto precej bolj neverjetni, kot so lahko opisi dogajanj v še tako pretresljivi literaturi. Vse zgodbe v tej knjižici so resnične.«Karikature ob zgodbah so delo priznanega slovenskega ilustratorja Izarja Lunačka.

V uvodu je o njih med drugim zapisal: »Velikokrat sem spoznal, da so dogodki v resničnem življenju pogosto precej bolj neverjetni, kot so lahko opisi dogajanj v še tako pretresljivi literaturi. Vse zgodbe v tej knjižici so resnične.« Odlomek iz knjige dr.

Meik Wiking: Lykke - dansko iskanje najsrečnejših ljudi na svetu. Luke Alnutt: Lastimo si nebo.

POVEZANE KNJIGE