Metro 2033

Metro 2033 - Dmitry Glukhovsky | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dmitry Glukhovsky
DIMENZIJA
5,5 MB
IME DATOTEKE
Metro 2033.pdf
ISBN
6422042717975

OPIS

Mračna estetika postnuklearnega sveta …Človek-mitologija se vkrca na moskovsko podzemno, da, potem ko se je primerila globalna katastrofa, kataklizma, ultimativno sesutje v rovu današnjega … Junaki, kot jih je ukrojil Dmitry Glukhovsky, so predmet apokalitičnega poizkusa, literarne inovacije v filozofsko utemeljeni antiutopiji. Metro sedaj postane, hm, globalni projekt.Zaupanje kopni, tabuji padajo, paranoja narašča.Dvajset let po nuklearni vojni je v metroju preživelo vsega nekaj tisoč ljudi. Ob radiaciji, mutantih in fizičnih izkrivljenjih je življenje vse prej kot lahko. Artjom si v takšnih okoliščinah prizadeva rešiti svoj dom, svojo metrojsko postajo - najti mora mesto "Polis". Na svojem potovanju skozi metro sreča vrsto osupljivih likov. Kot senca ga ves čas potovanja spremlja vprašanje: zakaj sem izbran za to nalogo?V Rusiji je roman takoj ob izidu doživel izjemno zanimanje, več miljonov ljudi je knjigo prebralo na spletu, prek 400.000 izvodov pa je bilo prodanih v knjižni obliki. Do danes je roman preveden že v več kot dvajset jezikov.Dmitry Glukhovsky je za roman prejel nagrado Evropskega društva za znanstveno fantastiko.Na podlagi romana je nastala tudi istoimenska odmevna videoigra.

1 Rostów nad Donem. Mrówańcza Rusłan Mielnikow.

Can I Run it? Test your specs and rate your gaming PC. System requirements Lab runs millions of PC requirements tests on over 8,500 games a month. Summary: Set in the shattered subway of a post apocalyptic Moscow, Metro 2033 is a story of intensive underground survival where the fate of mankind rests in your hands.

POVEZANE KNJIGE