Medved Metod šteje do 10

Medved Metod šteje do 10 Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,81 MB
IME DATOTEKE
Medved Metod šteje do 10.pdf
ISBN
5216129157456

OPIS

Knjižica Medved Metod šteje do 10 predšolske otroke na igriv način popelje v svet števil. Skupaj z glavnim junakom iz skrivališča opazujejo in štejejo različne živali, prepoznavajo števila in jih s pomočjo magnetkov pravilno razporejajo. Magnetki se z lahkoto pritrdijo in odstranijo in tako otroku omogočajo ustvarjalno igro.

Skupaj z glavnim junakom iz skrivališča opazujejo in štejejo različne živali, prepoznavajo števila in jih s pomočjo magnetkov pravilno razporejajo. Magnetki se z lahkoto pritrdijo in odstranijo in tako otroku omogočajo ustvarjalno igro. Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Medved Metod šteje do 10.

Skupina šteje 10-15 vadečih. Vadba poteka do 3-krat tedensko: Torek in četrtek (stadion Slovan): 18.00 - 19.30 Trener Željko Babić in kapetan Niko Medved pozivata ekipo in navijače k potrpežljivosti.

POVEZANE KNJIGE