Ljubljanska opera med drugo svetovno vojno 1941–1945

Ljubljanska opera med drugo svetovno vojno 1941–1945 - Henrik Neubauer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Henrik Neubauer
Ljubljanska opera med drugo svetovno vojno 1941–1945.pdf

predsednica Dan Slovenskih izgnancev - 7 junij in obeleževanje 75. obletnice vrnitve iz izgnanstva 7.

52. Naštej nekaj slovenskih književnikov, ki so delovali med drugo svetovno vojno in jim pripiši njihova dela! Ljubljanska opera med drugo svetovno vojno 1941-1945; Slovenski gledališki leksikon (soavtor) Petnajst let delovanja Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti; Davorin Jenko in njegova glasba za gledališče; Slovenske opere - Od Belina do Božjega delca; Slovenske opere - Od Belina do Desetega brata, druga, dopolnjena izdaja Med pričevanji sem z imenom in s priimkom navedel tiste pričevalce, ki so to dovolili.