Limonova miza

Limonova miza - Julian Barnes | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julian Barnes
DIMENZIJA
7,53 MB
IME DATOTEKE
Limonova miza.pdf
ISBN
7555537450876

OPIS

Knjiga bookerjevega nagrajenca 2011.Avtor se v 11 zgodbah loteva večne teme minljivosti in staranja. Gregory stopi pred nas skozi svoj odnos do frizerjev in neuspešne borbe za to, da mu ne bi bilo treba gledati svoje pričeske od zadaj. Prav bližina smrti pa je tisto, kar protagoniste pripravi do obračuna z življenjem v neki vasici na Švedskem, zbudi gorečo in nerealizirano ljubezen Ivana Sergejeviča Turgenjeva in omogoči hazardersko igro Jeana-Etienna Delacoura. Na ozadju minevanja Barnes nakaže končno resnico, ki jo zasluti v glasbi in tišini, njenem logičnem koncu.Limonova knjiga je knjiga o današnjem času, ki je obseden z večnim življenjem in lepoto, a minljivosti nikakor ne more ubežati.

Njihova uporabnost se največkrat pokaže prav v tistih trenutkih, ko imamo radi stvari na dosegu roke. Saj veste, kako praktično je, ko lahko ob druženju s prijatelji prigrizke postavite v osrednji del prostora, ali pa, ko lahko ob poležavanju na kavču skodelico ... Klubske mizice so funkcionalni in največkrat stilsko dovršeni kosi pohištva, ki se znajdejo v večini dnevnih sob.

Sedežna garnitura SIDARTA S do -33% . Spalnica DOLCE svetli hrast/bela do -30% . Jedilna miza v visokem sijaju bo predstavljala odličen dekorativni dodatek za vašo jedilnico, saj je zelo elegantne oblike.

POVEZANE KNJIGE