Kultura narcisizma

Kultura narcisizma - Christopher Lasch | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christopher Lasch
DIMENZIJA
12,18 MB
IME DATOTEKE
Kultura narcisizma.pdf
ISBN
9458497687881

OPIS

Keywords: smrt Boga, kritika krščanstva, kultura narcisizma, medosebni odnosi, diplomske naloge Full text (file, 430,95 KB) 2. Kako pospeševanje telekomunikacij vpliva na naša čustva in pričakovanja Špela Verdel, 2017, undergraduate thesis. Še posebej pomembna je bila zame denimo Žižkova knjiga Jezik, ideologija, Slovenci, ki mi je v osemdesetih pomagala, da sem tedanjo Slovenijo in Jugoslavijo uzrl na nov način; podobno mi je Kultura narcisizma Christopherja Lascha v devetdesetih postavila na glavo vse, kar sem mislil, da vem o tržnih družbah, Marco Rovelli pa mi je s ... II LASCH KULTURA NARCISIZMA Možen prevzem v Mariboru ali po pošti, ptt se zaračuna S primerjavo različnih del, teorij in model avtorjev smo opazovali narcisizem ter konstrukte in osebnostne značilnosti, ki jih je mogoče povezati z narcisizmom.

Foto: MMC RTV SLO Na podkastu Številke se ta teden ukvarjamo z narcisizmom, ki je po ocenah nekaterih strokovnjakov v porastu. Na pogovor smo zato povabili specialistko klinične psihologije Polono Matjan Štuhec, ki je razložila osnovne termine.Vabljeni k branju povzetka in poslušanju celotne oddaje. Digitalna knjižnica Univerze na Primorskem: diplomska, magistrska in doktorska dela Univerze na Primorskem. Ko je Christopher Lasch leta 1978 napisal knjigo z naslovom Kultura narcisizma (The Culture of Narcissism; slovenski prevod smo dobili leta 2012, kar je "samo" 34 let po izvirniku), pravzaprav sploh ni bilo mogoče dobro razumeti, kaj je pomenil njen podnaslov: ameriško življenje v času zmanjšanih pričakovanj (American Life in An Age of Diminishing Expectations). Repository of the University of Ljubljana: diploma theses, master od science theses, master of arts theses, doctoral theses of the University of Ljubljana. Artikel Gen kot gospodar usode in evolucijeOb izidu leta 1976 je Dawkins s Sebičnim genom zamajal temelje dotedanjih teorij evolucije Že ob njeni 30-letnici zdaj ponovno 40-letnici se vrednost te kultne knjige potrjuje Do bilo po vsem svetu prodanih več milijon izvodov v 25 jezikih Kontroverzni avtor ki tudi pri 76 letih še vedno buri javnost geocentričnem pogledu na evolucijo zagovarja ... Digitalna knjižnica Univerze v Mariboru: diplomska, magistrska in doktorska dela Univerze v Mariboru Družbena omrežja Spletna stran uporablja vtičnike Facebook, Twitter, Scribble in vtičnike drugih družbenih omrežij, za namen prikaza in deljenja RTV vsebin.

POVEZANE KNJIGE