Kekec in Pehta

Kekec in Pehta - Niko Grafenauer, Josip Vandot | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Niko Grafenauer, Josip Vandot
DIMENZIJA
5,86 MB
IME DATOTEKE
Kekec in Pehta.pdf
ISBN
1136176677505

OPIS

Saj poznaš zgodbo o botri Pehti, ki ji Kekec izmakne zdravilne kapljice? Naša nova slikanica je narejena tako, da boš lahko sam sodeloval pri branju te zgodbe. Sličice med besedilom boš najprej sam le poimenoval. Ko boš že znal brati zloge in besede, boš namesto prepoznavanja slikic lahko bral uokvirjene besede. Ko pa boš znal brati stavke, si boš lahko sam prebral celo zgodbo. Stavki v zgodbi so jasni in kratki, da boš prebrano tudi razumel. Podnaslovi so na vsaki strani, da boš zlahka prebral dele zgodbe in dosegal cilje.

Broširana izdaja. Slikopis in naloge za opismenjevanje.

Facebook omogoča ljudem, da delijo, ter ustvarja bolj odprt in povezan svet. Pobarvanka po motivih iz slikanice Kekec in Pehta otroka vabi k barvanju, pa tudi k branju, saj je v kratkih in jasnih stavkih ob ilustracijah zapisana tudi znana Vandotova zgodba o botri Pehti.Za še intenzivnejšo spodbudo za branje in barvanje pa poskrbijo nalepke, namenjene vlepljanju med besedilo in k risbam. Kekec, Rožle, Mojca, Pehta, Volk in drugi literarni junaki so oživeli že na mnogo načinov, od filmskih priredb preko pesmic do slikanic. Tokrat pa je Niko Grafenauer po Kekčevih zgodbah Josipa Vandota in Franceta Bevka priredil priljubljena besedila za slikopis in dogodivščine pogumnega pastirčka Kekca ob novih ilustracijah približal ... Kekec in teta Pehta foto: Jurij Popov Od leta 1900 do 1939, polnih štirideset let, je v Ljubljani izhajala mladinska revija Zvonček, ki jo je ustanovil pesnik, pisatelj, esejist, dramatik, kritik, med drugim tudi mladinski pisatelj, sicer pa prosvetni delavec Engelbert Gangl. List of characters.

POVEZANE KNJIGE