Kamnosek

Kamnosek - Camilla Läckberg | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Camilla Läckberg
DIMENZIJA
9,31 MB
IME DATOTEKE
Kamnosek.pdf
ISBN
4321904434985

OPIS

Ko eden od ribičev, ki lovijo jastoge, najde utopljeno deklico, so najprej prepričani, da je bila smrt nesrečen dogodek. Vendar obdukcija pokaže, da ima v pljučih sladko vodo z ostanki mila. Nekdo je deklico torej utopil v hiši, jo oblekel in jo odvrgel v morje. Toda kdo bi želel tako škodovati sedemletni Sari? In zakaj?Patrik Hedström, čigar zunajzakonska partnerica Erica je ravnokar rodila njunega prvega otroka, skupaj s svojimi sodelavci s policijske postaje v Tanumshedeju znova sodeluje v zapleteni preiskavi umora. Za idiličnimi pročelji Fjällbacke se skriva drugačna resničnost: sosedski prepiri, družinski spori in afere z otroško pornografijo.Tretji kriminalni roman Camille Läckberg o Patriku Hedströmu in Erici Falck je prav tako ves čas napet, kot sta romana Ledena princesa in Pridigar. Dogodki iz Fjällbacke po letu 1920 se prepletajo s sedanjostjo in izkaže se, da se rešitev skrivnosti skriva v preteklosti.Camilla Läckberg je avtorica psiholoških kriminalk številka ena in najbolje prodajana avtorica na Švedskem. Tu je bila izbrana celo za žensko leta 2012. Njene romane berejo v 38 jezikih v 55 državah in povsod so postali uspešnice. Skupaj je bilo prodanih že več kot 10 milijonov njenih knjig. Pravkar je izdala osmi roman v seriji iz Fjällbacke.

Toggle navigation Večletna tradicija V našem podjetju se z obdelavo kamna ukvarjamo že vrsto let. Iz izkušenj vam znamoo svetovati, predlagati materiale, primerne za vaše potrebe, pokažemo vam primere... Dober kamnosek v Hočah-Slivnici, ki lahko izvede: okenske police, oblačenje stopnic v kamen, kuhinjski pulti, obloge iz kamna, nagrobni spomeniki, marmor, obdelava kamna, kamnoseštvo, ali drugo se bo zagotovo našel tudi za vas.

Iz izkušenj vam znamoo svetovati, predlagati materiale, primerne za vaše potrebe, pokažemo vam primere... Dober kamnosek v Hočah-Slivnici, ki lahko izvede: okenske police, oblačenje stopnic v kamen, kuhinjski pulti, obloge iz kamna, nagrobni spomeniki, marmor, obdelava kamna, kamnoseštvo, ali drugo se bo zagotovo našel tudi za vas. ve č ... Želite obnoviti dotrajan nagrobnik?Tudi s tem vam lahko pomagamo.

POVEZANE KNJIGE