Izkažite vsej svoji biti čast, ki si jo zasluži

Izkažite vsej svoji biti čast, ki si jo zasluži - Patricia Spadaro | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patricia Spadaro
DIMENZIJA
8,82 MB
IME DATOTEKE
Izkažite vsej svoji biti čast, ki si jo zasluži.pdf
ISBN
9131357430194

OPIS

Kdo smo, je vedno pomembnejše od nalepke, ki opisuje, kaj počnemo. In kdo smo v resnici? Se poznamo? Si upamo pogledati vase? Se želimo srečati s seboj? Številna vprašanja, ki se nam občasno porajajo in na katera ne poznamo ravno točnih odgovorov. Avtorica Patricia Spadaro nas na poljuden način pelje na sprehod po sebi, pri čemer na vsakem koraku odkrivamo, da smo izjemni in neponovljivi v svoji biti.S popotovanjem po zemeljski obli srečujemo številne modrece, ki nam odkrivajo plasti našega razmišljanja in udejstvovanja. Vedno znova pričnemo in končamo pri sebi, saj se v nas skrivajo brezmejne priložnosti, da lahko naredimo sebi in bližnjim vsak dan boljši, kakovostnejši in zadovoljnejši. Ne pričakujmo in ne dopuščajmo, da drugi odločajo za nas in nam krojijo vsakdanjik, temveč aktivno sodelujmo v tem procesu in prevzemimo odgovornost za svoje zemeljsko bivanje.Ni človeka, ki se ne bi kdaj v svojem življenju spodtaknil ob manjši ali večji kamen. Večina pa se pogosto srečuje z različnimi preizkušnjami, ki pomagajo k človekovi rasti. Vsak od nas lahko navede par primerov, ko se je znašel pred oviro, za katero si je najprej mislil, da bo prevelik zalogaj, pa smo se je potem še s toliko večjo vnemo lotili in jo premagali. Kaj ni to pripomoglo k boljšemu mnenju o sebi, k potrditvi, da imamo v sebi moč, katere se niti dobro ne zavedamo? Hkrati pa nam je bila to tudi spodbuda za naprej, saj smo vedeli, da smo že marsikaj doživeli in pridobili nove izkušnje ter tako pogumneje stopali po svoji poti učenja. Takšne izkušnje so velik dar in poklon samemu sebi, samo ozavestiti jih je potrebno.

Avtorica se osredotoča predvsem na starodavno vprašanje ... Zato si v svetovnem in slovenskem gledališču komedija zasluži mesto, ki ji pripada - mesto resnice, mesto družbene in avtokritike. Ko se smejemo slabostim, hibam, spodrsljajem ali neumnostim likov, se vedno smejemo tudi samim sebi - če si to le upamo priznati.

Kaj bi kraljeva poroka brez sofisticiranega vina? In za boljšo, lažjo in častitljivejšo razbremenitev v njegovi službi ima veliki mojster polnomočje, da si izbere pomožnega velikega mojstra, ki pa mora biti mojster posamezne lože ali pa je prej bil mojster lože in ki ima pravico delati to, karkoli naj bi delal veliki mojster kot njegov predpostavljeni, kadar ta ni prisoten ali če ... Rod Laver, edini igralec, ki je kar dvakrat osvojil koledarski grand slam, je nastopal v šestdesetih letih in v vsej svoji karieri s turnirskimi nagradami zaslužil poldrugi milijon dolarjev. Björn Borg, ki je nastopal dobro desetletje pozneje in bil eden izmed prvih športnikov, katerih priljubljenost je dosegla razsežnosti rockerskih ... Janez Evangelist Krek (* 27.

POVEZANE KNJIGE