Hiša na nabrežju

Hiša na nabrežju - Jurij Trifonov | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jurij Trifonov
DIMENZIJA
10,67 MB
IME DATOTEKE
Hiša na nabrežju.pdf
ISBN
1422637866750

OPIS

Pomen »povesti« Hiša na nabrežju, ki se v svojem finalu navezuje tudi na ideje romanopisca Fjodorja Dostojevskega, je treba iskati v kritičnem avtorskem vrednotenju idejnih in moralnih deviacij socialistične družbe na poti h komunizmu; te deviacije proizvajajo sodobne »odvečne ljudi«, antijunake, družbene in človeške nesmisle, filistrske instinkte, bivanjsko brezperspektivnost. S prikazom malomeščanske morale komunistov se avtor zavzema za etično prevrednotenje sovjetske družbe. Zaradi tega je bila Hiša na nabrežju – in Trifonov kot njen avtor – ostro napadana; ostrina tedanjih kritikov se nam danes zdi močno pretirana, njihove osti pravoverno-dogmatske ideološke kritike pa povsem otopljene.

V skladu s statičnimi izračuni bo izdelana strešna konstrukcija iz tramov 45 × 245, c = 600mm, ki je prekrita s strešno folijo TYVEK in ... Hiša na samem. Privoščite si pobeg iz urbanega stila življenja, namestite se v skromnih hiškah na samem.

Nekateri se nahajajo v hišici na drevesu, drugi v starem hlevu, tretji pa na kozolcu. hiša tip: samostojna država: ... Pravo poletno osvežitev pa lahko najdete ne daleč vstran na Limbuškem nabrežju, kjer si lahko izposodite čoln ter si ogledate skrite kotičke reke Drave.

POVEZANE KNJIGE