Elementi

Elementi - Jack Challoner | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jack Challoner
DIMENZIJA
8,97 MB
IME DATOTEKE
Elementi.pdf
ISBN
2124124163998

OPIS

Kaj imata skupnega Taj Mahal in naše okostje? Kaj pa Eifflov stolp in naša kri? Ulične svetilke, ki nam osvetljujejo pot ponoči, in sol v naši hrani?Odgovori so kalcij, železo in natrij – vsi so elementi. Ustvarjeni so bili ob velikem poku in v supernovah ter so s spojinami, katerih del so, ustvarili naše Osončje, planet, na katerem živimo, zrak, ki ga dihamo, vodo, brez katere ne moremo živeti, in beljakovine, ki so bile ključne za nastanek življenja. V tej knjigi so zapisane vse osnovne informacije o vsakem od 118 elementov.Nekateri, kot so ogljik, kisik in aluminij, so nam dobro poznani; drugi, kot sta gadolinij in telur, ne. Znotraj knjige boste našli ključne informacije o vseh elementih, pomembne spojine, ki jih tvorijo, njihove možnosti uporabe in osupljive zgodbe o njihovih odkritjih. Našli boste tudi jasno in natančno razlago o tem, kaj element sploh je, kako in zakaj so elementi razporejeni v periodnem sistemu in razlago o strukturi atomov, ki gradijo vse okrog nas.

Akcijska cena ... Inox elementi za ograje z najboljšimi cenami, Stein Edelstahl. Pomembni so nam zadovoljni naročniki, zato nenehno skrbimo za strokovno usposobljenost kadra, visoko kakovost storitev in uspešno poslovanje podjetja Regulacijski elementi so urbanistični elementi, ki jih v prostorskem načrtovanju uporabljamo za usmerja-nje prostorskega razvoja (predvsem gradnje) v naseljih in mestih.

spodnji elementi 98 elementi; viseči elementi 96 elementi; elementi za otok 6 elementi; delovne plošče 5 elementi; podnožja 2 elementi; ščitni profili 2 elementi; dekorativne obloge 1 element; ročaji 1 element; elementi s steklom 2 elementi; visoki elementi 25 elementi; zidne obloge 1 element; venčna letev 3 elementi; Opažne plošče in elementi. Filtriraj.

POVEZANE KNJIGE