Dvorec labirintov

Dvorec labirintov - David Glover | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Glover
DIMENZIJA
10,73 MB
IME DATOTEKE
Dvorec labirintov.pdf
ISBN
9179942145316

OPIS

Dvorec labirintov so pravkar oropali in policija te prosi, da odkriješ skrivnostne storilce. Če ti ne uspe, bodo hudobneži pobegnili in izginili brez sledu!Če si pripravljen na presenetljivo pustolovščino z veliko preobrati, presenečenji, napetimi dogodki in ugankami, ki jih moraš rešiti, je ta knjiga kot nalašč zate.Dvorec labirintov ni navadna knjiga, saj je ne bereš na običajen način – prva, druga, tretja stran ...V tej knjigi moraš skakati med stranmi tako, kot ti narekuje razplet zgodbe.Včasih se boš na poti izgubil, vendar te bo knjiga vedno hitro pripeljala nazaj na pravo pot.Z matematičnimi spretnostmi poišči pot skozi napeto pustolovščino in ulovi prebrisane nepridiprave.Uspešno opravi zaupano nalogo in ob reševanju problemov postani pravi matematični čarovnik.

Gadja kraljica Poštelski zaklad Tri kače Vodni mož Gestrin Mi smo slike Ravno prav velik Kraljica Sončnica Sončni kralj Snežnosek Mišek Tip in razgrajači Pravljica o medvedku in punčki Plašna veverica Dvorec Lanthieri v Vipavi. Na vipavskem glavnem trgu kraljuje prelep baročni dvorec, ki so ga grofje Lanthieri zgradili leta 1659.

Lynda Colgan. 14,99 € Primerjaj Primerjaj.

POVEZANE KNJIGE