Delovanje človeškega razuma

Delovanje človeškega razuma - Christian D. Larson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christian D. Larson
DIMENZIJA
4,87 MB
IME DATOTEKE
Delovanje človeškega razuma.pdf
ISBN
3607110604585

OPIS

Vse, kar je dejavno, zagotovo deluje v skladu z nekimi zakonitostmi. Tudi v človeškem razumu se neprestano nekaj dogaja. Ta dejanja so drugačna skoraj na vsakem koraku, ko razmišljamo ali čutimo. Zato je očitno, da ob vsaki spremembi toka misli ali čustvovanja uporabimo ogromno zakonov. Da bomo lahko razumeli delovanje uma, moramo najprej vedeti nekaj o teh zakonitostih.Srž pričujočega dela je predstaviti uporabno plat delovanja razuma, kar bomo storili na tak način, da se bo lahko kdor koli naučil, kako pravilno uporabljati moči lastnega razuma. Na trenutni stopnji psiholoških raziskav je to tudi najpomembnejše. Želimo vedeti, kako razum resnično deluje, da ga bomo lahko ob vsakem delu, ki zahteva razumski napor, kar najbolje in najučinkoviteje uporabljali v največji meri.

Če bi jih zanimala, bi se organizirali, ustanovili stranko in kandidirali na volitvah. A tega očitno ne ... Zato si tradicionalna kitajska medicina prizadeva uravnotežiti delovanje celotnega človeškega sistema, odkriti vzrok težav, in ne samo pozdraviti posledic.

Zato jih moramo vsakodnevno vnašati s hrano v zadostnih ... Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Razum in intuicija naj bi harmonično sodelovala kot enota, ampak dejstvo je, da je ravnovesje med njima velikokrat porušeno.

POVEZANE KNJIGE