Delovanje človeškega razuma

Delovanje človeškega razuma - Christian D. Larson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christian D. Larson
DIMENZIJA
12,21 MB
IME DATOTEKE
Delovanje človeškega razuma.pdf
ISBN
9251663573861

OPIS

Vse, kar je dejavno, zagotovo deluje v skladu z nekimi zakonitostmi. Tudi v človeškem razumu se neprestano nekaj dogaja. Ta dejanja so drugačna skoraj na vsakem koraku, ko razmišljamo ali čutimo. Zato je očitno, da ob vsaki spremembi toka misli ali čustvovanja uporabimo ogromno zakonov. Da bomo lahko razumeli delovanje uma, moramo najprej vedeti nekaj o teh zakonitostih.Srž pričujočega dela je predstaviti uporabno plat delovanja razuma, kar bomo storili na tak način, da se bo lahko kdor koli naučil, kako pravilno uporabljati moči lastnega razuma. Na trenutni stopnji psiholoških raziskav je to tudi najpomembnejše. Želimo vedeti, kako razum resnično deluje, da ga bomo lahko ob vsakem delu, ki zahteva razumski napor, kar najbolje in najučinkoviteje uporabljali v največji meri.

Prikaz in razlaga pomembnosti pozitivnega in konstruktivnega razmišljanja. Knjigo sem pred pol leta prebral v angleškem jeziku in sem jo moral še enkrat v slovenščini.

Aristotel pravi, da je »človek najboljši med živalmi, 9 Primer takšne hegemonije v Sloveniji predstavlja spraševanje države med letoma 2004 in 2007 Njen cilj je torej plemenito delovanje, njen cilj je sreča državljanov. Oblastniki so politiki, njihova dolžnost je politično delovanje.

POVEZANE KNJIGE