Ali mrtvi sanjajo?

Ali mrtvi sanjajo? - Urban Klančnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urban Klančnik
DIMENZIJA
4,35 MB
IME DATOTEKE
Ali mrtvi sanjajo?.pdf
ISBN
8131249426822

OPIS

Ali mrtvi sanjajo? Je pretresljiv, pravzaprav kar malce grozljiv roman o drugi svetovni vojni, ki bralca popelje v najtemnejšo sfero človeške psihe, ki jo lahko zbudi samo vojna. Lahko se pretvarjamo, lahko se skrivamo za ideali, a vse kar vojna predstavlja je uničenje in smrt.V vojni ni junakov, so samo tisti srečneži, ki uspejo preživeti. Knjiga odpelje bralca po bojiščih ruske fronte, istočasno pa opisuje dogodke v Sloveniji, ki niso bili nič manj krvavi, kot tisti na svetovnih prizoriščih. Je izjemen roman, ki je prav tako neizprosen do vojne, kot do oseb, ki v njem nastopajo.

Add to cart. Category: Slovenske knjige Product ID: 1190.

(zgodovinski roman, druga svetovna vojna, NOB) Ob nakupu knjig nad 25€ POŠTNINA GRATIS. Če imate še kakšno specifično željo, pa kar z besedo na dan. Ali mrtvi sanjajo? Je pretresljiv, pravzaprav kar malce grozljiv roman o drugi svetovni vojni, ki bralca popelje v najtemnejšo sfero človeške psihe, ki jo lahko zbudi samo vojna.

POVEZANE KNJIGE