Zrcalo resnice

Zrcalo resnice - Sonja Weiss | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sonja Weiss
DIMENZIJA
7,94 MB
IME DATOTEKE
Zrcalo resnice.pdf
ISBN
5742360239906

OPIS

In tako se je zgodba (mythos) ohranila ter ni propadla. Ohranila bi lahko tudi nas, če je ji bomo dali prepričati; dobro bomo prebrodili reko Pozabe in (svoje) duše ne bomo omadeževali, ampak bomo menili, da je duša nesmrtna in da je zmožna prenesti vse dobro in slabo, in se bomo vedno držali poti (ki vodi) navzgor, ter si bomo na vsak ... Neva Grce, Zrcalo resnice, risba s kredo, 2011 Tiskana izdaja knjige je izšla leta 2011 ISBN 978-961-6519-59-5.

Zrcalo, u fizici, je svaka glatka površina koja odbija ili reflektira svjetlost.Zrcala se dijele na ravna i zakrivljena. Uz upotrebu u svakidašnjem životu, zrcalo ima i veliku primjenu u astronomskim dalekozorima i teleskopima.Za svakidašnju primjenu izrađuju se zrcala od stakla, kojemu je stražnja stijenka prevučena reflektirajućim metalnim slojem te zaštitnim slojem ... V primeru takšne interpretacije je zrcalo tradicionalni simbol preudarnosti in resnice, ki upodobljenko sooča z neizbežno realnostjo, obenem pa nečimrnosti.

POVEZANE KNJIGE