Zgodilo se je prvega septembra (ali pa kdaj drugič)

Zgodilo se je prvega septembra (ali pa kdaj drugič) - Pavol Rankov | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pavol Rankov
DIMENZIJA
10,66 MB
IME DATOTEKE
Zgodilo se je prvega septembra (ali pa kdaj drugič).pdf
ISBN
7773681203761

OPIS

Ta veseli dan ali Matiček se ženi je po Dolarjevih besedah tudi v Linhartovi predelavi »sod smodnika«, ... tu pa se je prvikrat zgodilo, da se je v središču zanimanja znašel pripadnik nižjega sloja, služinčadi. Nagrado Evropska knjiga je letos za roman Zgodilo se je prvega septembra (ali pa kdaj drugič) prejel Slovak Pavol Rankov.

tu pa se je prvikrat zgodilo, da se je v središču zanimanja znašel pripadnik nižjega sloja, služinčadi. Nagrado Evropska knjiga je letos za roman Zgodilo se je prvega septembra (ali pa kdaj drugič) prejel Slovak Pavol Rankov. Nagrado Evropska knjiga je letos za roman Zgodilo se je prvega septembra (ali pa kdaj drugič) prejel slovaški avtor Pavol Rankov. Po mnogih letih, preživetih v zaprtih pisarniških prostorih, ko je razpeta med neprestanim zagovarjanjem pravice, vpogledom v človeške duše in ljubeznijo do narave, se odloči, da zapusti svet pisarn in se posveti duhovnosti. Zato so se na ustavnem sodišču v konkretnem primeru odločili, da povozijo sami sebe in sprejmejo »obratni« torej nov sklep, ki je sicer negacija prve odločbe, kar pa -, če bi se dr.

POVEZANE KNJIGE