Zeliščna kuharija

Zeliščna kuharija - Mirjam Grilc | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mirjam Grilc
DIMENZIJA
7,50 MB
IME DATOTEKE
Zeliščna kuharija.pdf
ISBN
4301380601688

OPIS

Zdravo kuhinjo lahko popestrimo z domiselno uporabo zelišč in začimb. Jedi dobijo povsem novovrednost in bogat, zanimiv okus. Večinoma so lahko prebavljive, hitro pripravljene, poceni in celo zdravilne. Zelišča, ki jih imamo na izbiro, so več kot odlična sestavina in dopolnilo jedem. Zanimive so ideje za juhe, omake, mesne jedi, priloge, sladice. (npr.: žajbljeva juha, metin grah, sivkin sladoled, pečena buča z zelišči, oslič z zeliščno smetano, kutini bonboni, rezanci s slivami in zelišči, piščanec z vonjem po majaronu, buhtlji z meliso, čemaževe palačinke, zeliščno maslo, pomladna obara, ….)Za vsak letni čas je v knjigi okrog trideset receptov prilagojenih trenutni ponudbi na zeliščni tržnici, lastnem zeliščnem vrtu in travniku. Poskrbimo pa še, da bomo imeli za čas, ko svežih zelišč ni prav veliko na izbiro, v shrambi primerno zalogo – posušena, zamrznjena, shranjena v olju, soli … in si bomo lahko popestrili jedilnik tudi v hladnih dneh.Pogumno novim kuharskim izzivom naproti.

Novejše Zaklad z otoka Sumsama - pustolovska zgodba. Nazaj na seznam.

Zanimive so ideje za juhe, omake, mesne Zdravo kuhinjo lahko popestrimo z domiselno uporabo zelišč in začimb. Jedi dobijo povsem novo vrednost in bogat, zanimiv okus.

POVEZANE KNJIGE