Zeliščna kuharija

Zeliščna kuharija - Mirjam Grilc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mirjam Grilc
DIMENZIJA
7,74 MB
IME DATOTEKE
Zeliščna kuharija.pdf
ISBN
7782361301083

OPIS

Zdravo kuhinjo lahko popestrimo z domiselno uporabo zelišč in začimb. Jedi dobijo povsem novovrednost in bogat, zanimiv okus. Večinoma so lahko prebavljive, hitro pripravljene, poceni in celo zdravilne. Zelišča, ki jih imamo na izbiro, so več kot odlična sestavina in dopolnilo jedem. Zanimive so ideje za juhe, omake, mesne jedi, priloge, sladice. (npr.: žajbljeva juha, metin grah, sivkin sladoled, pečena buča z zelišči, oslič z zeliščno smetano, kutini bonboni, rezanci s slivami in zelišči, piščanec z vonjem po majaronu, buhtlji z meliso, čemaževe palačinke, zeliščno maslo, pomladna obara, ….)Za vsak letni čas je v knjigi okrog trideset receptov prilagojenih trenutni ponudbi na zeliščni tržnici, lastnem zeliščnem vrtu in travniku. Poskrbimo pa še, da bomo imeli za čas, ko svežih zelišč ni prav veliko na izbiro, v shrambi primerno zalogo – posušena, zamrznjena, shranjena v olju, soli … in si bomo lahko popestrili jedilnik tudi v hladnih dneh.Pogumno novim kuharskim izzivom naproti.

Zanimive so ideje za juhe, omake, mesne O zdravilnih in divjerastočih rastlinah. Knjige.

Zanimive so ideje za juhe, omake, mesne Zdravo kuhinjo lahko popestrimo z domiselno uporabo zelišč in začimb. Jedi dobijo povsem novo vrednost in bogat, zanimiv okus.

POVEZANE KNJIGE