Zasilni pristanek

Zasilni pristanek - Kajetan Gantar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kajetan Gantar
DIMENZIJA
4,24 MB
IME DATOTEKE
Zasilni pristanek.pdf
ISBN
8965878904174

OPIS

Kot je pojasnil Šter, se je pri izstopu iz letala pa se je ena ženska lažje poškodovala. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Oba sta zasilni pristanek preživela brez poškodb. Falk-Petersen je po dogodku povedal, da je med letom opazil težave s pogonom in to sporočil letališču, nato pa je motor, ki ga poganjajo baterije, povsem izgubil moč.

Posadka je tehnično težavo odkrila pred pristankom in je nato približno eno uro krožila nad letališčem, tako da so letališki delavci lahko ustrezno pripravili ... Poglejte si trenutek drame na potniškem letalu Boeing 737, ki je v preteklem letu v Rusiji opravilo zelo trd zasilni pristanek. Bravo pilotu za odlično izvedbo pristanka.

POVEZANE KNJIGE