Vzgoja brez solz

Vzgoja brez solz - Helga Gürtler | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helga Gürtler
DIMENZIJA
8,81 MB
IME DATOTEKE
Vzgoja brez solz.pdf
ISBN
8658480092154

OPIS

Tudi starši so samo ljudje… … in pogosto ravnajo drugače, kot bi si sami pravzaprav želeli. Kaj narediti, če se otrok nenehno upira? Če ne pospravi svoje sobe? Če ga ne moremo pripraviti, da bi pomagal pri gospodinjskih opravilih? Če se bratje in sestre ves čas prepirajo? Ta knjiga pomaga staršem najti njihov lastni vzgojni slog. S številnimi primeri obravnava tiste situacije, v katerih med starši in otroki še posebej pogosto poči. Vendar ne gre za to, da bi se prepiru morali popolnoma izogniti. Kadar si želje staršev in otrok nasprotujejo, postanejo skupni cilji veliko bolj jasni. Potem je treba poiskati pravila, ki jih vsi udeleženci lahko sprejmejo. Tako dobijo otroci možnost, da se razvijejo v samozavestne osebnosti. Niti zmagovalec niti poraženec, ne kazni ne prepovedi niso zaželjeni. Zaželeni so samo ljudje, ki drug z drugim radi živijo in se drug ob drugem dobro počutijo – vsak po svoje.

Da ne govorim o hčeri. ... Laringitis je vnetje glasilk, ki je pri veliki večini povzročeno z virusi.

Tweet [Total: 1 Average: 1/5] »Mami, zdajle še ne morem! Poglej, ravno končujem grad! Če grem spat, potem jutri ne bom vedel, kako sem ga hotel dokončati,« je vihal nos moj najstarejši. Da ne govorim o hčeri.

POVEZANE KNJIGE