Vredno je vztrajati

Vredno je vztrajati - Jože Grošelj | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Jože Grošelj
Vredno je vztrajati.pdf
1539974920908

Jezut p. Jože Grošelj je zgodbe iz svoje doslej prehojene življenjske poti popisal v knjigi Vredno je vztrajati. Knjiga bo bralca zabavala, pa tudi poučila o težavah in radostih slovenskih misijonarjev: o tem, kako v Zambiji gradijo nove cerkve, o lokalnih običajih, o težavah z afriškimi škofi ter o iskrenem slavljenju Boga.Knjiga ima tudi 56 barvnih fotografij iz arhiva misijonarja p. Jožeta Grošlja.

In ko pridemo do tega datuma, smo zmagovalci. Saj veste, ko se zaprejo ena vrata, lahko odpremo druga, drugače je prepih. Kaj storiti, ko pride do razhoda, bom pisala v naslednjem članku.

Nisem vedela, da tako visoka. Vredno je bilo vztrajati in potrpeti ob vseh kritikah. ...