Svet v presežnikih

Svet v presežnikih - Karel Natek, Marjeta Natek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karel Natek, Marjeta Natek
DIMENZIJA
12,64 MB
IME DATOTEKE
Svet v presežnikih.pdf
ISBN
7488678721652

OPIS

Največji, najmogočnejši, najvišji, najdaljši, najbolj razširjeni, najveličastnejši …Čudovita monografija o svetovnih rekordih, ki so delo naravnih sil ali človeških rok. V njej sta priznana slovenska strokovnjaka zajela tako \'naj\' celine, države, otoke, gore, slapove, ognjenike, puščave, jezera kot \'naj\' mesta, predore, mostove in jezike. Več kot 100 presežnikov je predstavljenih z izbranimi fotografijami in besedili, v katerih so prikazane njihove poglavitne značilnosti in posebnosti. Dodane so tudi preglednice s podatki in ponekod še zanimivosti, podrobnejši opisi ali citati.Pred vami je razburljivo potovanje k čudesom našega planeta!

apr 2008. Tomo Jeseničnik ( 12) ISBN/EAN:P_9789610104315.

Lahko smo hvaležni, da imamo vojake in vojakinje, ki s srcem služijo tako doma kot v tujini," je poudaril. Koper, 27. maj 2015 - »Vsega lepega je enkrat konec … se vidimo naslednje leto na FestINNU!« Takšna je bila misel večine od več kot 400 udeležencev in soustvarjalcev ob zaključku včerajšnje podjetniško obarvane prireditve, ki je z več kot 18 zanimivimi delavnicami, razpravami, predstavitvami in mreženjem, ki jih je vodilo več kot 40 domačih in tujih strokovnjakov, podjetnikov ... Če vas zanimajo svet in njegovi presežniki, boste s knjigo Svet v presežnikih avtorjev Karla in Marjete Natek, ki je izšla pri Založbi Mladinska knjiga, zagotovo prišli na svoj račun.

POVEZANE KNJIGE