Shocking shopping

Shocking shopping - Matjaž Zupančič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matjaž Zupančič
DIMENZIJA
9,64 MB
IME DATOTEKE
Shocking shopping.pdf
ISBN
8770726891432

OPIS

Z igrami Shocking shopping (dobitnico Grumove nagrade za leto 2011), Reklame, seks in požrtija ter Padec Evrope vstopimo v svet, ki ni več zaznamovan z zgolj eksistencialnimi ali političnimi temami. Obe »nekdanji« dramski ideologiji zdaj združuje posel kot vrhovna, domala religiozna dogma, ki ji ne more ubežati nič in nihče. Zupančič se osredotoča na en sam, vendar poglaviten vidik globaliziranega sveta: to je kapitalistični biznis, in vse tri drame lahko brez zadrege poimenujemo kot drame posla ali korporativne drame.- Blaž LukanMOCART: Ljudje so idioti. če tega ne razumete, se raje ukvarjajte s čim drugim. Nekaj vam bom povedal. Razumite to kot nasvet. Kot brezplačno odpravnino. Ta vaš posel je zlata jama. Veste, zakaj? Ker se prilega temu svetu kot srajca na rit. In ta svet je čista zmeda. Takšna, kot ste v bistvu vi. Ja. Danes v bistvu nobenemu ni nič jasno. Ta svet je - zdajle bom zelo grob - v totalnem kurcu. Pa veste, zakaj? Kar se ne da nič zmenit.

More. SHOCKING SHOPPING; Matjaž Zupančič SHOCKING SHOPPING Slovensko ljudsko gledališče Celje. Datum premiere: 21.

O gledališču; Kako do nas; Kdo je kdo; Nagrade 2019/2020. VEČEROVA NAGRADA ŽIVI SELAN Z igrami Shocking shopping (dobitnico Grumove nagrade za leto 2011), Reklame, seks in požrtija ter Padec Evrope vstopimo v svet, ki ni več zaznamovan z zgolj eksistencialnimi ali političnimi ... Hodnik (2003), Razred (2006), Shocking Shopping (2011), in dva romana - Obiskovalec in Sence v očesu.

POVEZANE KNJIGE