Rdeča kapica

Rdeča kapica Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,44 MB
IME DATOTEKE
Rdeča kapica.pdf
ISBN
9048320310773

OPIS

Interaktivna knjiga z magnetkiKlasična pravljica Rdeča kapica v prenovljeni podobi!Otroci bodo zagotovo uživali ob branju pravljice in razpostavljanju priloženih magnetkov po slikovitih prizoriščih izpod čopiča priznane ilustratorke Andree Petrlik.Magnetki so priloženi knjigi in shranjeni v priročni škatlici, ki je tudi del knjige.

Deklica je kapico vedno rada nosila in zato so jo poimenovali Rdeča kapica. Nekega dne je mama sporočila Rdeči kapici, da je babica bolna, da bi jo morala obiskati in da ji ... Klea, jaz imam takšen recept za rdečo kapico:7 rumenjakov,7 žlic sladkorja, 7 žlic moke,7 beljakov,1 pecilni prašek.

Pravo smer ji kažejo rožice. Ta LCHF tortica je nastala po navdihu klasičnega peciva z imenom Rdeča kapica. Je super kombinacija okusnega biskvita, nežne kreme in svežine malin.

POVEZANE KNJIGE