Operni ples

Operni ples - Josef Haslinger | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Josef Haslinger
DIMENZIJA
10,66 MB
IME DATOTEKE
Operni ples.pdf
ISBN
4633171052999

OPIS

...Na lepem sta vrste plesalcev prešinila nenavaden drget in tresavica. Glasba je postala kakofonična, glasbila so onemela v nekaj sekundah. Ljudje se opotekajo, spotikajo, omahujejo, bruhajo. Padajo, ko vreče moke. Nekateri zakričijo samo malo, drugi dlje. Oči imajo široko razprte. Vidijo, čutijo, da so umorjeni. Ne vedo, kdo jih je, ne vedo, zakaj. Ne morejo se rešiti. Milijoni ljudi iz vse Evrope na TV zaslonih v živo gledajo obiskovalce opernega plesa na Dunaju kako umirajo...Zgodba o terorističnem napadu na dunajsko Opero s katastrofalnimi posledicami. V glavni vlogi nastopa izjemen novinar, ki odkrije neprijetno ozadje, kjer se prepletajo religiozne ambicije z miselnostjo desničarskih skrajnežev.Politični triler, v katerem avtor izpostavi krutost nacistične ideologoje in večno vprašanje, zakaj ljudje delajo vedno znova ena in iste napake.Knjiga, ki se prebere na dušek

Organizatorji predvidevajo, da bo skupni izkupiček plesa ... Ruska operna diva Anna Netrebko bo 28. februarja 2019 skupaj s svojim možem Yusifom Eyvazovom slavnostno odprla prestižni operni ples v Dunajski državni operi.

operni ples, priložnost za debitantke, da prvič uradno vstopijo v odrasli svet visoke družbe. Zvezda resničnostih šovov Kim Kardashian bo popestrila dogajanje na letošnjem opernem plesu na Dunaju. Ameriška starleta bo namreč spremljevalka avstrijskega poslovneža Richarda Lugnerja, ki vsako leto pozornost pritegne z zvezdniškimi gostjami. V Dunajski državni operi se bo drevi začel 61.

POVEZANE KNJIGE