Moj prvi otroški slikovni slovar

Moj prvi otroški slikovni slovar - Sybille Brauer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sybille Brauer
DIMENZIJA
4,75 MB
IME DATOTEKE
Moj prvi otroški slikovni slovar.pdf
ISBN
5692386151032

OPIS

Spoznaj prve angleške besede!Over 250 English words!V tej knjigi bo vaš otrok spoznaval prve angleške besede. Vsaka stran prinaša določen prizor z znanimi in manj znanimi besedami, s katerimi se otrok sreča v prvih letih življenja; posamezne stvari pa so še enkrat narisane na robu ter poimenovane v slovenščini in angleščini. Kdo jih najde na veliki sliki? In kdo ve, kako se imenujejo v obeh jezikih?

Teme oz. poglavja, ki jih boste skupaj z otroci odkrivali v knjigi: Slikovni slovar je odlična knjiga za prvo spoznavanje nemščine, saj prikazuje živopisne vsakodnevne prizore, ki so otrokom blizu.

Vse predmete in pojme, ki so napisani v slovenščini in angleščini, smo pospremili še z nazornimi slikami, tako da bo povezovanje med njimi kar najlažje. Slika za Angleško-slovenski slikovni slovar je lahko simbolična, zato se pred nakupom v trgovini prepričaj, če gre za enak izdelek. Angleško-slovenski slikovni slovar z več kot 2400 barvnih fotografij in ilustracij in več kot 6300 pojmov in besednih fraz. II Moj prvi slikovni slovensko-angleško-nemški slovar Knjiga je kot nova (se ni uporabljala).

POVEZANE KNJIGE