Leto brez idej

Leto brez idej - Andrej Hočevar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Hočevar
DIMENZIJA
9,64 MB
IME DATOTEKE
Leto brez idej.pdf
ISBN
9344243072274

OPIS

Andrej Hočevar (1980) je glavni urednik zbirke Prišleki in član uredništva revije Literatura, kjer skrbi za kritiško rubriko. Poleg pesmi piše še eseje in kritike o sodobni slovenski poeziji, a tudi glasbene recenzije in razmišljanja za radio, splet in tisk. V zadnjem času tudi prevaja. Objavil je pesniške zbirke Vračanja (2002, nominacija za najboljši prvenec), Ribe in obzornice (2005), Pesmi o koscih in podobnostih (2007) in Privajanje na svetlobo (2009). Peta, Leto brez idej, je pravkar izšla.

Navdih pesmi je porojen iz narave, ki je močno navzoča v vsaki od njih: pesnik je z njo fasciniran, narava narekuje njegovo razpoloženje ali v njem preprosto sproži vzvod, zaradi katerega nastane pesem. Tako v ... Leto brez idej je peta pesniška zbirka slovenskega pesnika, kritika, esejista in urednika Andreja Hočevarja.Andrej Hočevar (1980) je glavni urednik zbirke Prišleki in član uredništva revije Literatura, kjer skrbi za kritiško rubriko.

Kliknite zgornji predogled in preverite, ali je primeren za vašo virtualno zabavo. ... 10 popolnoma brezplačnih idej za virtualno božično zabavo za leto 2020 (orodja + predloge) ...

POVEZANE KNJIGE