Leto brez idej

Leto brez idej - Andrej Hočevar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Hočevar
DIMENZIJA
12,69 MB
IME DATOTEKE
Leto brez idej.pdf
ISBN
9250639041892

OPIS

Andrej Hočevar (1980) je glavni urednik zbirke Prišleki in član uredništva revije Literatura, kjer skrbi za kritiško rubriko. Poleg pesmi piše še eseje in kritike o sodobni slovenski poeziji, a tudi glasbene recenzije in razmišljanja za radio, splet in tisk. V zadnjem času tudi prevaja. Objavil je pesniške zbirke Vračanja (2002, nominacija za najboljši prvenec), Ribe in obzornice (2005), Pesmi o koscih in podobnostih (2007) in Privajanje na svetlobo (2009). Peta, Leto brez idej, je pravkar izšla.

Še vedno so pomembni odnosi z materjo in družino oziroma spoštovanje sistema, tradicije in družinskih vrednot. Da bi užili številne pozitivne učinke, ki jih ima lahko aromaterapija, ne potrebujete nujno t. i.

www.brezideje.si > SPLET IDEJ > Prazniki > Novo leto. Letni časi Novo leto Prazniki Zima Zima.

POVEZANE KNJIGE