Jem, hujšam in ohranjam vitko postavo

Jem, hujšam in ohranjam vitko postavo - Michel Montignac | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michel Montignac
DIMENZIJA
8,76 MB
IME DATOTEKE
Jem, hujšam in ohranjam vitko postavo.pdf
ISBN
7388592604481

OPIS

Francoski strokovnjak za prehrano Michel Montignac je zaslovel z uspešnico, Jem, torej hujšam, v kateri je razkrilnapake klasičnih shujševalnih diet in dokazal, da ni treba stradati, ampak temeljito spremeniti svoje prehranjevalnenavade in pravilno izbirati živila.V prenovljeni izdaji so še enkrat predstavljena praktična navodila za prehranjevanje po Montignacovi metodi terdognanja in izsledki raziskav, opravljenih po prvi izdaji knjige. Dodatna poglavja obravnavajo med drugim prehranoza vegetarijance in ženske, ki zaradi različnih razlogov ne morejo shujšati.

Darilo za vas; Pozdrav članom; Intervjuji Hujšam že od maja...teža niha 70-69-68-69-... Znorela bom, ne gre in ne gre dol...

[1], Akvatan 243; Kai proti zverem. [2], Teradon 244; Kai proti zverem.

POVEZANE KNJIGE