Jedi na žlico

Jedi na žlico - Berislav Crnetić, Terezija Crnetić | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Berislav Crnetić, Terezija Crnetić
DIMENZIJA
9,75 MB
IME DATOTEKE
Jedi na žlico.pdf
ISBN
7014328109801

OPIS

V restavracijah in gostilnah ali doma si pogosto zaželimo okusiti kako preprosto domačo jed na žlico, za naše kraje, tako, ki ni le izjemno okusna in zdrava, preprosta za pripravo, povrhu vsega pa še poceni. Ob takih obrokih začutimo vez z našimi predniki, ki še niso poznali hitre prehrane in so se prehranjevali izključno z živili, ki so jih pridelali doma. Ta kuharica prinašaskrbno premišljen in po tematskih poglavjih urejen izbor receptov za jedi na žlico, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega kuharja, predvsem pa gosta, ki bo užival v prefinjenih okusih pa tudi ob pogledu na privlačno pripravljene obroke. Za pripravo jedi po receptih iz te knjige potrebujete le (gensko nespremenjena) živila, ki jih dobite na vseh tržnicah in v trgovinah s prehrano v Sloveniji, ter dobro voljo!

Osnova je sicer enaka - meso, čebula, česen, sol in poper, potem pa se začno razlike. Oznake: jedi na žlico . Moja kuhinja / Razno.

See more ideas about ethnic recipes, food, slovenian food. Najboljše na žlico iz Hitre žlice! V hladnih dneh še bolj teknejo slovenske jedi na žlico. V ospredju so gotovo krepčilne enolončnice, ki bi jih z veseljem jedli celo zimo, še posebej pa se priležejo, če jih zaužijemo z lepim razgledom, v kakšni gorski koči. Jedi na žlico lahko razvrstimo na enolončnice z mesom, enolončnice brez mesa, jesenske jedi na žlico, zdrave jedi na žlico, primorske jedi na žlico, koroške jedi na žlico in tako naprej.

POVEZANE KNJIGE