Izganjalec hudiča

Izganjalec hudiča - William Peter Blatty | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
William Peter Blatty
DIMENZIJA
9,50 MB
IME DATOTEKE
Izganjalec hudiča.pdf
ISBN
7666786018588

OPIS

Groza se začne neopazno. Nepojasnjeni zvoki v otroški sobi, čudne vonjave, premikanje pohištva, leden mraz neznanega izvora.In potem srhljive spremembe, ki jih preživlja enajstletna Regan in jih zdravniki ne znajo pojasniti.Kakor da bi se v otroku naselila neka druga osebnost.Nazadnje na pomoč pokličejo Damiena Karrasa, jezuitskega duhovnika. Je mogoče, da je otroka obsedel hudič?Ostaja le ena rešitev. Eksorcizem.Izganjalec hudiča velja za enega najbolj priljubljenih srhljivih romanov vseh časov.

Odlomek: „Klein se je ves pretresen in s pogledom, prikovanim na Regan, spet približal postelji, tokrat previdno. Regan se je objemala s prekrižanimi rokami in se z dlanmi božala po njih. izganjalec m (f) hudiča.

Zanimivo, ker je Perčič več kot zgolj povprečno izobražen in pismen avtor. Slovenski izganjalec hudiča: Doživljamo podobne stvari kot v filmih! Odpri galerijo "Bog naše zgodovine ni preklel in je tudi ne bo uničil. Če bo prihodnost uničena, si jo bomo uničili ljudje sami." IZGANJALEC HUDIČA - Ni kaj, zanimiv pogovor o tabu temi, še zlasti pa, ker je novinar objavil tudi tisto, česar si drugi niso upali ali pa je bilo zanje (še ena) tabu tema, Mislim pa, da preveč poveličuje izganjanje hudiča ... Izganjalec hudiča.

POVEZANE KNJIGE