Gospod Gnilc in plešoči medved

Gospod Gnilc in plešoči medved - Andy Stanton | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andy Stanton
DIMENZIJA
8,90 MB
IME DATOTEKE
Gospod Gnilc in plešoči medved.pdf
ISBN
9388953047132

OPIS

»Čudaško, odbito in enkratno.«- Primary TimesKnjiga, ki je nikakor ni dovoljeno spregledati, krohot zagotovljen! Dobitnik nagrade Roald Dahl Funny Prize za najzabavnejšo otroško knjigo.So vam všeč medvedi po imenu Šraufštok? Seveda. Pa baloni na vroč zrak?Seveda. Pa visoke ladje na jadra z norimi pomorskimi kapitani in žlehtni stari podleži? Seveda! Veste kaj, v tej knjigi je vsenašteto in še mnogo več za povrh.Res je špasna! Res je krasna!Res je zabavno džazna! Kaj še čakate?Odprite jo!

Katere halucinogene gobice papca Stanton za kosilo, da se mu tako totalno odpuli med pisanjem? 2. Ali ne povleče zlobni, lažnivi, umazani Ivan Janez Tretji malce na 133.

Gum?), Mladinska knjiga, 2012 - Neil Gaiman: Ameriški bogovi (American Gods), Sanje, 2013 Andy Stanton: GOSPOD GNILC IN PLEŠOČI MEDVED Goran Gluvić: DVOJNA PODAJA Primož Suhodolčan: MAKS PA SANJA Josip Vandot: KEKEC NAD SAMOTNIM BREZNOM Peter Svetina: MODROST NILSKIH KONJEV Marko Kravos: PODKOVANI ZAJEC IN MODRA OSLICA Brian Falkner: TO JE RES PRAVO! Jim Davis: GARFIELD, BREZ DELA NI JELA Naslovnica Št.naslova Značnica Naslov Leto Prostih/Vseh; 6761: GAIA modri planet ţAtlas za današnje upravljalce jutrišnjega sveta : 1991 : 0/1: 13044: GENEZE-poti v bistroumne nesmisle. Naslovnica Št.naslova Značnica Naslov Leto Prostih/Vseh; 4660: GAIA, modri planet: GAIA, modri planet ; atlas za današnje upravljalce jutrišnjega sveta Naslovnica Št.naslova Značnica Naslov Leto Prostih/Vseh; 3473: GAGAJ, gagaj, gos : 1973 : 3/3: 10281: GARFIELD : 2004 : 1/1: 13599: GENETIKA 2 : 2012 : 1/1: 13253 ... Gospod prevod v slovarju slovenščina - angleščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Seznam kupljenega gradiva s sredstvi Ministrstva za kulturo za leto 2012 .

POVEZANE KNJIGE